Ervaringen met Body Stress Release
 
 
Vrouw, 36: Hernia
Al enige tijd heeft een zorgkundige last van rugklachten die gepaard gaan met uitstralingspijn in de benen. Ook ernstige kuitkrampen en nek- en hoofdpijn behoren tot de klachten. In maart 2011 werd een hernia geconstateerd. Enigszins sceptisch komt ze in aanraking met BSR. Na de 1ste behandelingen werd de pijn op dag 1 erger maar deze verdween na 3 dagen, dit patroon herhaalde zich de 2de , 3de en 4de keer na een BSR behandeling. Na de 5de behandeling waren de kuitkrampen, koude voeten en hoofdpijn verdwenen. Na 6 maanden, in totaal 13 BSR behandelingen, is ze volledig hersteld en weer aan het werk.
 
   
Vrouw, 60 jaar: Buikklachten en droge ogen
Enthousiast over het effect van BSR bij haar dochter besluit zij voor haar vage buikklachten Body Stress Release te proberen. De buikklachten zijn na 4 BSR behandelingen voor bijna een maand verdwenen. Tot haar grote verbazing zijn de problemen met haar droge ogen ook voorbij. De medicatie die ze hiervoor gebruikt neemt ze niet meer. De buikklachten komen soms nog terug maar nu na 5 maanden zijn deze voor 90% opgelost. Ook haar onrustige benen en lage rugklachten zijn verdwenen.
 
   
Baby, 3 maanden: Krampaanvallen, geeft melk terug, huilt veel
Een moeder met een pasgeboren baby komt hulpeloos binnen met de vraag of BSR kan helpen voor de klachten van haar baby van 3 maanden oud. De baby huilt veel, geeft melk terug en heeft een soort spasme aanvallen. Na de eerste behandeling worden de klachten erger. Op basis van ons advies houdt de moeder vol. Vier behandelingen blijken voor de baby voldoende te zijn, de klachten zijn compleet verdwenen.
 
   
Tiener, 17 jaar: Hoogsensitief, rugklachten, PDS
Een moeder bekend met BSR brengt haar tienerdochter voor BSR behandeling. De dochter heeft vreselijke rugpijn en heeft onlangs een periode gehad waarin zij haar benen een paar dagen niet kon bewegen. De dochter blijkt tevens hoogsensitief te zijn, spastische darmen en veel hoofdpijn te hebben. De eerste 3 behandelingen zijn zeer gevoelig met als gevolg dat we de behandeling tijdelijk moeten aanpassen. Na 4 behandelingen kan ik haar langzaam steeds meer aanraken. Na 7 maanden en 12 behandelingen heb ik een andere tiener tegenover mij zitten. Ze is spraakzaam, kan beter met haar emoties omgaan, danst weer, heeft geen pijn meer en heeft veel meer energie.
 
   
Man, 40: Dagelijks hoofdpijn
Een man komt voor BSR behandelingen omdat hij al 2 jaar lijdt aan dagelijkse hoofdpijnen. Alle scans en bloedonderzoeken zijn oké. Hij leeft dagelijks op ibuprofen 400mg, meerdere keren per dag. Naast hoofdpijn heeft hij ook last van zijn schouder met uitstraling/tintelingen naar de handen. Ook heeft hij last van zijn rug en nek. Na 4 behandelingen merkt hij dat oude rugklachten terug komen en dat de hoofdpijn verandert. Hij heeft nu niet continue hoofdpijn maar af en toe vreselijke pieken. Zijn schouder- en nek klachten worden minder. Na 4 maanden, in totaal 10 behandelingen, zijn de schouder- en lage rugklachten en de tintelingen in handen, nek, zo goed als verdwenen. De hoofdpijn is er nog wel maar af en toe en dan heel licht. Hij slikt nu nog maar gemiddeld 3 maal per week ibuprofen 200 mg, een per dag. Deze man vindt dat zijn kwaliteit van leven met 80% verbeterd is. Nu de laatste 20% nog.
 
   
Vrouw, 54 jaar: Migraine
Moedeloos en sceptisch komt deze vrouw binnen. Ze heeft al jaren migraine en niemand heeft haar nog kunnen helpen. Naast migraine heeft ze last van nek en schouders, stijve spieren, moeheid/ futloosheid, maagproblemen en pijn in de lage rug. Na de eerste paar behandelingen is ze vreselijk moe, maar merkt ze dat de schouders en nek minder gespannen aanvoelen. Na 6 behandelingen is ook haar rug een stuk beter en heeft ze geen hoofdpijn meer. Na 8 behandelingen in 3 maanden is haar migraine verdwenen en heeft zij veel meer energie. Haar collega's op het werk kennen haar niet terug en haar man is erg blij want ze is nu in staat om aan dagelijkse activiteiten deel te nemen.
 
   
Jongen, 4 jaar: Driftbuien, zere benen
Een moeder komt binnen met een voor haar onhandelbaar kind. Hij heeft vreselijke driftbuien. Tijdens deze buien is hij niet aanspreekbar en slaat hij zichzelf. Verder slaapt hij erg onrustig en klaagt over zere benen. Na 7 behandelingen in 3 maanden zit er een ander kind tegen over me. Zijn driftbuien zijn verdwenen, hij slaapt goed en heeft geen last meer van zijn benen. De moeder is verrast maar erg blij.
 
   
Vrouw, 64 jaar: Krampen over het hele lijf
Een vrouw bekend met BSR vanwege het effect van BSR bij haar kleinzoon, komt binnen met klachten. Ze heeft al jaren artrose, osteoporose en een vergroting van de aorta. Ze slikt medicijnen voor haar bloeddruk en cholestorol. Haar grootste klacht is er echter het hebben van krampen en deze heeft zij continue door het hele lichaam. Hierdoor slaapt ze heel slecht een heeft veel pijn. Na 3 behandelingen heeft ze plotseling 3 dagen geen krampen gehad. Na 8 behandelingen in 4 maanden heeft ze gemiddeld nog maar 5 keer kramp in de maand. Ze slaapt goed, heeft meer energie, ook haar lichaam voelt soepeler aan.