Nieuws

_________________________________________________________________________________________________________
Terug vanuit Afrika (november 2018)
 
 
Sinds 12 november ben ik weer terug vanuit Afrika en weer aanwezig in de praktijk. Het was een prachtige periode
die ik nooit zal vergeten. Vier maanden gewoond, geleefd in de Bush, het was fantastisch, leerzaam en een grote ontdekkingsreis. Ik heb genoten van mijn collega's, gasten en van de natuur en het wildlife. Ik heb in deze periode alles wat ik mijn studies heb geleerd proberen toe te passen en te beleven en dit is zeker gelukt. Ik heb zeker op persoonlijk vlak een behoorlijk stap gezet, een stap die mij verder gaat helpen in mijn werkzaamheden in de praktijk. 
 
Door deze ervaring zijn er plannen ontstaan om in de toekomst mijn kennis over gezondheid en mijn passie voor Afrika samen te laten komen. Het komende half jaar zal ik hier naast mijn werkzaamheden in de praktijk mee bezig zijn. 
 
Zodra er meer duidelijkheid is over hoe dit er uitkomt te zien, zal hier meer over gaan communiceren.
 

_________________________________________________________________________________________________
Extra werkzaamheden in Afrika
juli tot nov 2018:

Vanaf 25 juni tot 5 november 2018 zijn er 3 collega's in de praktijk extra aan het werk. Dit vanwege grote drukte en vanwege mijn, Laura Sinnema, tijdelijke afwezigheid. 
 
In deze periode  ga ik een lang gekoesterde droom werkelijkheid laten worden en ga ik bush camp managen in Kafue National Park in Zambia.  Tevens zal ik mijn kennis als therapeut lokaal gaan inzetten.  Al lang was ik op zoek naar een manier op mijn passie voor Afrika en mijn kennis als gezondheidsprofessional te combineren. Na 14 jaren rondreizen in Afrika heb ik de juiste plek gevonden, Fig Tree Bush Camp, onderdeel van Mukambi Safari Lodge.  http://www.mukambi.com

 

Na deze zeer bijzondere ervaring zal ik vanaf november 2018 ook zelf weer in de praktijk aanwezig zijn.

  Afbeelding invoegen
  

Afbeelding invoegenAfbeelding invoegenAfbeelding invoegenAfbeelding invoegenAfbeelding invoegen